Apple

Casti Apple Bluetooth Apple AirPods ,model pentru cei ce nu suport firul! Dar precum si alte produse Apple platesti pentru ceva care merita zicem noi!

De ce casti Apple Bluetooth?

AirPods va schimba pentru totdeauna modul în care folosiți căștile. De fiecare dată când scoateți AirPod-urile din carcasa de încărcare, acestea se pornesc instantaneu și se conectează la iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac.  Audio se redă în mod automat de îndată ce le puneți în urechi și vă întrerupeți când le luați out. Pentru a ajusta volumul, a schimba piesa, a face un apel sau chiar a obține indicații de orientare, atingeți doar dublu-atingeți pentru a activa Siri.

Conduita de chipul Apple W1, AirPods utilizează senzori optici și un accelerometru de mișcare pentru a detecta când sunt în urechi. Indiferent dacă utilizați ambele AirPod-uri sau doar unul, cipul W1 rutează automat sunetul și angajează microfonul. Iar când sunteți în convorbire sau vorbiți cu Siri, un accelerometru suplimentar funcționează cu microfoane de formare a fasciculului pentru a filtra zgomotul de fundal și pentru a vă concentra pe sunetul vocii voastre. Deoarece cipul W1 de ultima generatie gestioneaza durata de viata a bateriei atat de bine, AirPods ofera un timp de ascultare de 5 ore pentru un singur incarcator.  Si sunt facuti sa iti tina pasul, gratie unui caz de incarcare care tine multiple taxe suplimentare pentru mai mult de 24 de ore de ascultare.  Aveți nevoie de o taxare rapidă? Doar 15 minute în cazul vă oferă 3 ore de timp de ascultare.

Casti Stereo Bluetooth Apple AirPods MMEF2ZM/A (Alb)

Casti Stereo Bluetooth Apple AirPods MMEF2ZM/A (Alb)

Casti Stereo Bluetooth Apple AirPods MMEF2ZM/A (Alb)
759 LEI